BISE & HEALING

BISE és una tècnica-disciplina que integra la interrelació de l'Energia a la cadena Cosmos - Ésser humà - Naturalesa i ens ensenya a treballar-la en tota la seva dimensió. Sempre amb el Ternari Universal, les Polaritats, la metodologia del Pensar - Sentir - Fer i amb l'auto-observació del Servei Saber - Conèixer. És la Tríada de tot Coneixement i el Camí a una millor correspondència de sanació dels cossos psicològics, emocionals, físics i espirituals.

Es la Tríada de todo Conocimiento y el Camino a una mejor correspondencia de sanación de los cuerpos psicológicos, emocionales, físicos y espirituales.

HEALING, és una tècnica de sanació que, de forma integral i holística, harmonitza l'Home re-equilibrant l'aura o camp energètic. El Healing no només s'ocupa de la part corporal química-orgànica, sinó també de la part més subtil que existeix en tots nosaltres. És la part pràctica de l'BISE que prevé i soluciona patologies presents en el nostre inconscient i que encara no han progressat en els plànols de manifestació psicològica, funcional i orgànica.

Aquesta tècnica-disciplina és una ciència quan s'aprèn, i un art quan es practica.

Introducció a través del Taller BISE

<< - Nivell I (Formació bàsica) - Nivell II (Ampliació) - Nivell III (Perfeccionament)


bise


DESTACADOS 2021
01
Ene
Facebook
01
Ene
Felicitación Navidad
01
Ene
Predicciones 2021
Mar-
Jue's
Meditación de Transmisión
amantraassociacio@gmail.com | +34 93 207 45 47 | Barcelona