AMANTRA ASSOCIACIÓ
Som un col·lectiu de professionals de teràpies alternatives que a través dels nostres coneixements, inquietuds i experiències donarem servei a les teves necessitats. A més estudiem, donem formació i difonem la tècnica-disciplina BISE. 

BISE (Base integradora de la Sanación Energética)
Què és?
És una tècnica-disciplina que integra la interrelació de l'Energia a la cadena Cosmos - Ésser humà - Naturalesa i ens ensenya a treballar-la en tota la seva dimensió. És la Tríada de tot Coneixement i el Camí a una millor correspondència de sanació dels cossos psicològics, emocionals, físics i espirituals. 

Cóm surgeix?
Maria Rosa MarchA través de les seves experiències personals i de treball en diferents disciplines: minerals, essències florals, espelmes, astrologia, numerologia, infermeria i anys d'estudi, es va preparar per conèixer, caminar i passar deu anys d'estudis superiors al costat del Professor Livio Vinardi, fundador de la disciplina BIOPSICOENERGETICA, el que forja un fort moviment en el seu interior, integrant i donant fruit com la nova tècnica-disciplina BISE. 

A qui va dirigit? 
A totes les persones que vulguin trobar un benestar físic, emocional, mental i espiritual, per millorar i potenciar la seva salut en general.

DESTACADOS 2021
01
Ene
Facebook
01
Ene
Felicitación Navidad
01
Ene
Predicciones 2021
Mar-
Jue's
Meditación de Transmisión
amantraassociacio@gmail.com | +34 93 207 45 47 | Barcelona