BISE & HEALING
Harmonització de tots els camps energètics del cos humà: físics, emocionals, psicològics, i espirituals. Integra altres disciplines, com els Vidres, Essències florals, biomagnètica, Bioritmes i Astroenergética.
ORIENTACIÓ PERSONAL
A través del diàleg, es busca un punt de referència i introspecció per arribar a una sintonia de benestar intern i extern. Inclou creixement personal, autoestima i pensament positiu.
TAROT TERAPÈUTIC
Mètode per desxifrar l'essència d'un desordre energètic i buscar un camí de recuperació i creixement de les persones. Integra vidència i psicologia evolutiva.
PSICO-ANÀLISIS DE EMPRESA
Realitzem una auditoria energètica per descobrir les energies que produeixen un mal funcionament de l'empresa, alliberant i restablint l'ordre, la seguretat i la seva progressió a la viabilitat.
GEOPATÍAS (Neteges àuriques)
Desbloquejar i re-equilibrar les energies d'espais (locals, cases, oficines) on hi hagi manifestacions negatives, ambients pesats o mal aspectados. Terapeuta i Healer Maria Rosa March.
REFLEXOLOGÍA
En els peus tenim el reflex de tots els òrgans del nostre cos. Potenciar, acariciar, desbloquejar punts estratègics dels mateixos, dóna un resultat òptim per a la seva llibertat i recuperació de tots els nostres malestars. Fins i tot es pot aplicar a eliminar l'hàbit de fumar.
Terapeuta Mª Josep Martinezvideo


DESTACADOS 2021
01
Ene
Facebook
01
Ene
Felicitación Navidad
01
Ene
Predicciones 2021
Mar-
Jue's
Meditación de Transmisión
amantraassociacio@gmail.com | +34 93 207 45 47 | Barcelona